Vi erbjuder såväl enskilda samtal som parterapi online som permanent kontaktväg eller växelvis. Det innebär att du fritt kan välja från gång till annan om du vill ses på vår mottagning i Västerås eller att samtalet sker online. Det möjliggörs eftersom du alltid träffar samma person hos oss, oavsett kontaktväg. KBT online har visat sig lika effektivt som när sessionerna sker på mottagning.

kbt & parterapi online

Online även kvällstid & helger

Våra onlinesamtal möjliggör att du kan träffa oss även kvällstid och helger. Smidigt om du har svårt att komma ifrån dagtid på vardagar. Samtal online kan även göra att du inte behöver vänta på att få hjälp om du har förhinder att komma till mottagningen, exempelvis vid långväga resor. Onlinesamtal gör att du alltid kan ha kontakt med oss, och utan att behöva träffa olika personer. Du väljer själv om alla samtal ska ske online eller om du vill växla med besök på mottagningen.

Boka tid för samtal online

Du kontaktar oss precis som vanligt men anger att du önskar att samtalet ska ske online. Vi skickar då ut en länk till dig. På bokad tid klickar du på länken och hamnar då direkt i ett digitalt samtalsrum dit även vi ansluter. Där startar videosamtalet.

Anslutningen går snabbt och smidigt eftersom du inte behöver ladda ner något program. Plattformen fungerar med alla modeller av datorer och mobiltelefoner (iPhone och Android).

Om du inte vill ha videosamtal kan vi istället ringa upp dig och ta samtalet på telefon.

Eftersom vi behöver maila ut din anslutningslänk är det en fördel om du kontaktar oss via e-post för att boka onlinesamtal. Men självklart går det även bra att ringa oss om du föredrar det.